Taal en andere FAQ's

Wat heb ik nodig om het online spel te spelen?
Onze live video escape room wordt gestreamd via Zoom - je kunt deelnemen via een webbrowser, maar we raden aan dat elke speler de Zoom-app van tevoren downloadt, op zijn computer of telefoon. Het is het beste als elke speler een apart apparaat gebruikt - natuurlijk kunnen ze zich in afzonderlijke gebouwen bevinden. Misschien heb je ook graag pen en papier bij de hand!

Opnamen
Time Games neemt je game op met Zoom-cloudopslag. Deze wordt na 30 dagen automatisch verwijderd. Spelers mogen geen games opnemen.

Moet ik vroeg aankomen?
Doe alsjeblieft vroeg mee aan de online meeting, om met je team te chatten en klaar te zijn om je game op tijd te starten.

Hoe lang duurt het spel?
Je hebt maximaal een uur de tijd om de kamer te voltooien, met daarna tijd om te kletsen.

In welke taal is het spel?
Het spel is tweetalig (Engels en Nederlands). De inleiding en hints kunnen in het Engels of Nederlands zijn - geef bij het boeken a.u.b. uw voorkeurstaal aan.

Wat als iemand van het team te laat is?
Als het spel laat begint, moeten we de beschikbare tijd in de kamer verminderen of €10 per 15min in rekening brengen om de reservering te verlengen. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. U kunt uw spel ook verplaatsen, maar er worden 50% kosten in rekening gebracht.

Kunnen kinderen spelen?
Ja, vanaf 10 jaar. Voor kinderen van 10-12 jaar, selecteer "Kinderen" op het boekingsformulier, en wij zullen enkele van de moeilijkere puzzels vereenvoudigen.

Hints en tips voor kinderen
Als kinderen spelen, proberen we ze zoveel mogelijk zelf de puzzels op te laten lossen, maar als ze vastzitten of niet weten wat ze vervolgens moeten doen, kan de Games Master advies geven. We merken echter dat we meestal alleen maar hoeven aan te geven waar we moeten kijken en dat de kinderen de puzzels zelf oplossen.

Kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?
Ja, u kunt uw boeking op elk moment tot de dag vóór uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren.
Op de dag kun je het aantal mensen wijzigen, maar geef ons ten minste 1 uur van tevoren op de hoogte, zodat we de configuratie van je game indien nodig kunnen wijzigen.
Let op: als u uw spel op de dag zelf herroostert of annuleert worden er 50% kosten in rekening gebracht.

Algemene regels
We behouden ons het recht voor om het spel om welke reden dan ook te weigeren, inclusief spelers die dronken of high zijn, in welk geval je vergoeding niet wordt terugbetaald. Misbruik wordt niet getolereerd en u wordt uit het videogesprek verwijderd en / of wij informeren de politie.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en andere juridische details
We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën zoals websitegebruik, IP-adres en verwijzende pagina om de website te verbeteren, maar deze informatie wordt niet gebruikt voor advertenties en zal nooit worden verkocht.
Wanneer u boekt, worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen en gebruikt om het spel te spelen (inclusief e-mails en mogelijk oproepen / sms'en). Je ontvangt ook af en toe e-mails over toekomstige spellen.
Time Games zal geen financiële gegevens opslaan, maar we gebruiken Paypal en Mollie (iDeal) als betalingsdienstaanbieders die uw financiële gegevens verzamelen, verwerken en opslaan. Waar nodig delen wij ook andere gegevens met deze dienstverleners.
Na de game kun je je afmelden voor e-mails en je gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen naar data@timegames.nl