Taal en andere FAQ's

In welke taal is het spel?
Het spel is tweetalig (Engels en Nederlands). De inleiding en hints kunnen in het Engels of Nederlands zijn - geef bij het boeken a.u.b. uw voorkeurstaal aan.

Moet ik vroeg aankomen?
Nee - uw spel begint bij de deur, dus kom niet meer dan 5 minuten te vroeg, dank u.

Hoe lang duurt het spel?
U heeft maximaal een uur de tijd om de kamer af te maken, maar met een inleiding en foto dient u 75 minuten de tijd te nemen voor uw spel.

Wat als iemand van het team te laat is?
Als het spel laat begint, moeten we de beschikbare tijd in de kamer verminderen of €10 per 15min in rekening brengen om de reservering te verlengen. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. U kunt uw spel ook verplaatsen, maar er worden 50% kosten in rekening gebracht.

Is er een parkeerplaats?
Ja, we hebben een gratis parkeerplaats en fietsen rekken.

Kunnen kinderen spelen?
Ja, vanaf 10 jaar. Voor kinderen van 10-12 jaar, selecteer "Kinderen" op het boekingsformulier, en wij zullen enkele van de moeilijkere puzzels vereenvoudigen.

Als twee teams in dezelfde kamer zijn, hoe stop je dan met vals spelen?
Tijdens het spel zal de spelleider (de persoon die het spel leidt) ofwel voor de camera kijken of, als het een groep kinderen is, in de kamer zijn, zodat ze kunnen stoppen met vals spelen. En in Gone Viral zijn de codes voor de twee teams verschillend, dus het simpelweg kopiëren van het andere team zal niet werken! In Dysprosium zijn de codes helaas hetzelfde voor beide teams, maar we merken dat zodra een groep in twee teams wordt gesplitst, ze competitief worden en stoppen met zelf vals spelen!

Hints en tips voor kinderen
Als kinderen aan het spelen zijn, proberen we zoveel mogelijk zelf de puzzels op te lossen, maar als ze vastzitten of niet weten wat ze vervolgens moeten doen, staat de spelleider altijd tot hun beschikking om advies te geven. We vinden dat we meestal alleen hoeven aan te geven waar we moeten kijken en de kinderen lossen de puzzels zelf op, maar we zullen voorzichtig kleine hints geven indien nodig.

Is er ergens voor ouders om te wachten?
Ja, u kunt zitten in de kamer waar we de inleiding tot het spel doen, waar er thee en koffie is. Gone Viral is naast de deur (je kunt op TV kijken), Dysprosium is een korte wandeling door de hal (je kunt niet kijken, sorry).

Is er iets te eten of te drinken?
Er is thee en koffie beschikbaar voor ouders die wachten terwijl hun kinderen spelen, maar helaas kunnen we geen drankjes voor de teams verzorgen. U bent echter wel welkom om uw eigen blikjes/dozen mee te nemen.
U kunt ook chips/snacks meenemen, maar let op: we hebben geen tafels of zitplaatsen voor teams, dus verjaardagstaart is niet mogelijk, sorry.
Voor het eten stellen we twee cafeetjes in de buurt voor: dBs, een muziekbar (route) en Oproer, een brouwerij/restaurant (route). Beide liggen op Cab-Rondom, vlakbij station Utrecht Zuilen.

Kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?
Ja, u kunt uw boeking tot de dag voor uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Als de prijs verandert, kunt u de extra's op de dag zelf pinnen.
Op de dag zelf kunt u het aantal personen wijzigen, maar geef ons dit minstens 1 uur van te voren door, zodat wij de opzet van uw spel indien nodig kunnen wijzigen. U kunt extra spelers betalen na uw spel.
Let op: als u uw spel op de dag zelf herroostert of annuleert worden er 50% kosten in rekening gebracht.

Is er toegang voor rolstoelen?
Hoewel beide spellen zich op de begane grond bevinden en de meeste puzzels toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel, zijn de ingangen van de spellen smal (Gone Viral 74cm, Dysprosium 80cm), dus niet alle rolstoelen passen. Merk ook op dat in Gone Viral sommige sloten zich op de begane grond bevinden. U bent van harte welkom om de toegankelijkheid te controleren; neem contact met ons op om de toegankelijkheid te bespreken.

Algemene regels
Wij behouden ons het recht voor om de toegang te weigeren om welke reden dan ook, inclusief het feit dat u dronken of hoog bent, in welk geval uw geld niet wordt terugbetaald. Dieren zijn niet toegestaan (maar neem wel contact met ons op over geleide/hulp/ADL-honden). Misbruik wordt niet getolereerd en u wordt gevraagd om te vertrekken en/of wij zullen de politie informeren. Schade aan rekwisieten of de woning moet worden betaald.

Algemeen Reglement voor gegevensbescherming (GDPR) details
Wij gebruiken cookies en andere traceertechnologieën zoals websitegebruik, IP-adres en verwijzende pagina om de website te verbeteren, maar deze informatie wordt niet gebruikt voor advertenties en zal nooit worden verkocht.
Wanneer u boekt, worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen en gebruikt om het spel uit te voeren (inclusief e-mails en eventuele oproepen/teksten). U ontvangt ook af en toe e-mails over toekomstige games.
Er worden geen financiële gegevens opgeslagen door Time Games, maar we gebruiken Paypal en Mollie (iDeal) als betalingsdienstaanbieders die uw financiële gegevens zullen verzamelen, verwerken en opslaan. We delen ook gegevens met deze dienstverleners waar nodig.
Na het spel kunt u zich afmelden voor e-mails en uw gegevens laten verwijderen door een e-mail te sturen naar data@timegames.nl