Gone Viral

Zombie escape room Utrecht

SORRY WE ARE CLOSED

Gone Viral will be available as an online game soon

Zombies. Everything you’ve heard is true, and we had an outbreak here recently. I managed to find a cure but while treating our patients I got bitten!

De remedie zit in mijn lab, maar ik kan de beveiligingscodes niet uitwerken - ik kan niet helder denken, alles wordt rood en ik ruik bloed ... Ik denk dat ik nog maar een uur heb voordat ik draai ...

Kun je me helpen?

If you all live together, you can come to the lab to help, otherwise I’ll set up an online conference so you can log in from home and guide me through the security system on live video.

Gezinsvriendelijk, minimum 10 jaar, teams van 2-8 jaar, onbeperkte hints, in het Engels of Nederlands.

Je bent mijn enige hoop!

Book Now

Met live video speel je thuis en vertel je de onderzoeker waar hij naar moet kijken en welke codes hij moet invoeren. Teams kunnen inloggen op afzonderlijke apparaten (telefoon of computer) of schermen delen

REVIEWS

5 starEerste virtuele escape-game
Ik en mijn partner hebben nog nooit eerder een virtueel ontsnappingsspel online gespeeld en aangezien hij een liefhebber is van zombie-uitbraken, kozen we ervoor om "gegaan viraal" te spelen voor onze eerste game. Het is veilig om te zeggen dat we zeker online escape games blijven spelen! De gastheer Toby was geweldig, kon niet beter zijn geweest. De game was leuk en erg meeslepend. Aangezien we meer dan 30 normale escape rooms hebben gespeeld, waren er sloten en puzzels die we nog nooit eerder waren tegengekomen en het was geweldig! Het spel verliep perfect en we hebben eerlijk gezegd niets dan goede dingen te zeggen over het spel en de gastheer, hij deed het onmogelijke om ervoor te zorgen dat we van begin tot eind genoten van het spel. Absoluut fantastisch, genoten van elke minuut en elke cent waard!! We zijn ontsnapt met 1 minuut en 17 seconden extra!
MISSBLUEBERRIEXX – Apr 2020

5 starSchitterend uur met Zombie Toby
Toby was vanaf het begin behulpzaam. We wilden een spel spelen met twee gezinnen met kinderen (de jongste 10), maar iets dat ook een uitdaging was voor de volwassenen. Bovendien had hij ook te maken met twee talen (Nederlands en Engels).
Gone Viral was briljant. We wisten niet echt wat we konden verwachten, maar de moeite die Toby voor en door het hele gebeuren deed, deed haar best. Hij bleef de hele tijd in karakter en de opzet en aanwijzingen waren goed doordacht.
Het werkte super goed om de twee families (Scott's en Dutchies) bij elkaar te brengen.
We hebben een fantastische avond gehad. Veel geschreeuw en gelach. Zal het zeker nog een keer doen. We zijn verslaafd !!!
LTFMPOSSEE – Apr 2020

Book Now